Hantesis Slovenija | Kaleidoscope kolekcija
20201
single,single-portfolio_page,postid-20201,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Kaleidoscope kolekcija

Kaleidoscope kolekcija

Da bi lahko najbolje predstavili naše barve, smo se odločili našo prvo kolekcija poimenovati Kaleidoscope. Beseda kalejdoskop izvira iz grščine in pomeni: videti lepe oblike.

Pogled v to preprosto igračo je identičen pogledu v kolekcijo Kalejdoskop. Vsak vidi druge barve, presenetijo ga novi vzorci in energija ustvarjena iz sožitja barv in oblik. Kolekcija Kalejdoskop je prežeta z zgodbo o edinstvenih linijah, presenetljivih odtenkih, ki jih vsak vidi po svoje. S kolekcijo smo želeli ponazoriti to, kar je smisel frizerstva: vsak ima svoj pogled, na svet gleda skozi Kalejdoskop, v katerem vidi različne barve in oblike. Ko jaz pogledam skozi Kalejdoskop, opazujem posebne barve in kreiram svojevrstne oblike. Tebi pogled razkriva drugačne podobe, oz. podobe, ki jih vidiš na svoj način. Vsak mora slediti svojim barvam in oblikam – noben mozaik ni napačen – v tem je vsa mistika.

Uporabljene linije izdelkov

- Chromatique Color Collection - Chromatigel - He&She - Eudermique