Hantesis Slovenija | Naša zgodba
14542
page,page-id-14542,page-template-default,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Naša zgodba

Frizerska branža je kot barva za lase – ko stopiš v stik z njo, se zažre vate in postane del tebe. Tako je bilo pri nas. Kot koder, ki se razvije, ko dovolj dobro segreješ kodralnik, so se naše znanje, entuziazem, in kreativnost počasi razvili v kreativno zgodbo z blagovno znamko Hantesis. Naša ekipa frizerjev in ambasadrojev vam je kadarkoli na voljo za enostavna vprašanja ali zahtevne težave. Verjamemo, da bomo skupaj prišli do barvitih rešitev in korak višje v tej čudoviti industriji. In najboljše šele pride.

Hantesis, kvalitetna lasna kozmetika, je namenjena izključno profesionalnim frizerjem, zato smo jo pripeljali tudi na slovenski trg, saj izvira iz sosednje Italije.

Da bi naše produkte najbolje predstavili, smo se odločili, da v prodajni del naše zgodbe, ob Petri Spasojević, vodji prodaje, dobita svojo vlogo tudi mladi frizerki, naši ambasadorki, Alja Pavlic in Janja Smolar, ki uporabljata vso svoje znanje in kreativnost, da vam predstavita vse prednosti in učinkovitosti kot tudi samo uporabo vseh produktov iz linije Hantesis.

In najboljše šele pride.

Da bi lahko najbolje predstavili naše barve, smo se odločili našo prvo kolekcijo poimenovati Kaleidoscope.

Beseda kalejdoskop izvira iz grščine in pomeni: videti lepe oblike.

Pogled v to preprosto igračo je identičen pogledu v kolekcijo Kaleidoscope, saj je prežeta z zgodbo o edinstvenih linijah, presenetljivih odtenkih, ki jih vidi vsak po svoje.

S kolekcijo smo želeli ponazoriti to, kar je smisel frizerstva: vsak ima svoj pogled, na svet gleda skozi Kalejdoskop, v katerem vidi različne barve in oblike.

Vsak mora slediti svojim barvam in oblikam – noben mozaik ni napačen – v tem je vsa mistika.

ekipa